Dierens Mannenkoor

Welkom bij het Dierens Mannenkoor

Dierens Mannenkoor

U kunt hier uitgebreid kennismaken met ons koor, dat bestaat uit zo'n zestig zangers uit Dieren en de omliggende dorpen, die iedere maandagavond van 19:45 uur tot 22:00 uur onder leiding van de dirigent Ronald Brons repeteren in een zaal van de Ontmoetingskerk te Dieren.

Op die repetitieavonden gaan we serieus repeteren, lekker samen zingen en gezelligheid gaan hand in hand. Het Dierens Mannenkoor is lid van het Koninklijk Nederlands Zangers Verbond afd. Midden Nederland.

Wij wensen u veel plezier bij het bezoeken van onze repetities.

Uiteraard kan het Dierens Mannenkoor nieuwe leden goed gebruiken, zeker ook wat jongere zangers zijn van harte welkom, want ook voor ons koor geldt dat de vergrijzing zijn intrede heeft gedaan. Hebt U na de rondgang over deze site belangstelling komt u dan vooral een keer luisteren op onze vaste repetitieavond of neemt U contact op met een van de bestuursleden. Als u geen noten mocht kunnen lezen dan hoeft dat absoluut geen bezwaar te zijn. En mocht u denken dat u niet kunt zingen dan zou u zich moeten realiseren dat het zelden voorkomt dat iemand echt niet kan zingen. Bovendien worden nieuwe leden begeleid in het eerste half jaar door een geschoolde zanger.

Hopelijk mogen we u binnenkort als nieuw lid van ons Dierens Mannenkoor welkom heten.

Namens het Dierens Mannenkoor,

het bestuur

Impressie van de repetitie avonden