Ronald Brons, dirigent

Ronald Brons

Dirigent Ronald Brons kreeg reeds op jonge leeftijd blokfluit en orgelles bij Bert Feith in de Oosterkerk in Haarlem. Eerst als invalorganist, later als vaste organist speelde hij in diverse verzorgingshuizen en kerken rond Haarlem en nam hij lessen bij Henk van der Weide. Naast het Dierens Mannenkoor is hij ook dirigent van het Kerkkoor Dieren en is hij organist van de Petruskerk in Spankeren.

Pianiste Ingrid de Vries-van Ingen

Ingrid de Vries-van Ingen

Nadat haar schoonvader jarenlang het Dierens Mannenkoor heeft begeleid treedt Ingrid de Vries-van Ingen sinds 1 januari 2014 op als begeleidster van het koor.
In 1991 studeerde Ingrid af als klassiek pianiste aan het conservatorium in Arnhem. Daarna ging ze direct aan de slag als pianodocente, maar al snel begon ze zich ook toe te leggen op het begeleiden van koren, waaronder dus het Dierens Mannenkoor en KNA- Rhenen, waarmee ze een tour door Oostenrijk maakte.

Sinds 1995 treedt Ingrid regelmatig op als begeleider van zangers als Ernst Daniël Smid en Ronald Douglas. TV Gelderland benaderde haar voor het spelen van achtergrondmuziek bij het programma Schatgraven, daarmee is Ingrids pianospel nu wekelijks op de Gelderse televisie te beluisteren. Daarnaast werkt Ingrid als freelancer mee aan muziekprojecten in het voortgezet onderwijs.