Activiteiten overzicht

Er wordt flink gerepeteerd voor de komende concerten

Zaterdag 22 december 2018

Het traditionele Kerstconcert van het Dierens Mannenkoor in de Ontmoetingskerk in Dieren.

Zaterdag 6 oktober 2018

Jubileumconcert ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van het DMK.

Zondag 30 september 2018

Jubileumreceptie ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van het DMK.

7 juli t/m 19 augustus 2018

Zomerreces

4 mei 2018

Het Dierens Mannenkoort verleent haar medewerking aan de jaarlijkse dodenherdenking in het Rozenbos in De Steeg.

16 april 2018

Herdenking van de bevrijding van Dieren. Voor de 10e keer wordt samen met de kinderen van de Boomgaard, de Kon. Emmaschool en Het Rhedens herdacht dat het alweer 73 jaar geleden is dat de bevrijding van Dieren e.o. heeft plaatsgevonden.

Samen met leden van het Dierens Mannenkoor wordt het Wilhelmus gezongen. De herdenking, waaraan ook de Burgemeester van Rheden, dhr. Van Eert, zijn medewerking zal verlenen, start om 13:30 uur.

12 maart 2018

Algemene Ledenvergadering.

10 maart 2018

Op zaterdag 10 maart neemt het Dierens Mannenkoor deel aan het KNZV-Korenfestival in Eibergen.

23 december 2017

Op zaterdag 23 december gaf het mannenkoor haar traditionele kerstconcert. Medewerking werd verleend door Koorschool Midden Gelderland die met haar zuivere jonge stemmen o.l.v. Albert Wissink het kerstconcert in nog hogere sferen bracht.

10 december 2017

Op zondag 10 december trad het Dierens Mannenkoor op tijdens de Kerstmarkt in de kerk in Spankeren. Met het lied "Tijdwens" nam het mannenkoor hier ook afscheid van Burgemeester Van Wingerden.

9 december 2017

Op zaterdag 9 december trad het Dierens Mannenkoor op in de Martinikerk in Doesburg tijdens de traditionele Kerstmarkt in Doesburg

21 oktober 2017

Het Dierens Mannenkoor presenteerde zich op zaterdag 21 oktober in de Bavo kerk in Haarlem.

4 mei 2017

Het Dierens Mannenkoor heeft ook dit jaar tijdens de dodenherdenking enkele liederen gezongen.

13 april 2017

Het is 72 jaar geleden dat Dieren bevrijd is. De kinderen van van de Boomgaard, Kon. Emmaschool, Het Rhedens hebben dit herdacht in het Carolinapark.
Een aantal leden van het Dierens Mannenkoor heeft samen met de kinderen en overige aanwezigen het eerste couplet van het Wilhelmus gezongen, om dit luister bij te zetten.

10 april 2017

Algemene Ledenvergadering.

8 april 2017

Op zaterdag 8 april heeft het Dierens Mannenkoor en het Ettens Mannenkoor gezamenlijk een voorjaarsconcert verzorgd in de Ontmoetingskerk in Dieren. Het thema van de avond was: "Op weg naar bevrijding".

Optreden in Brummen