De Oude Calixtus; de locatie van het Korenfestial in Groenlo

Korenfestival Groenlo 10 september

Het Dierens Mannenkoor is op 10 september één van de deelnemers aan het korenfestifal Vestival in Groenlo. Aan dit evenement, georganiseerd door KNZV-Vereniging Midden Nederland, wordt deelgenomen door negen koren. Een mooie dag, luisteren en genieten van zang en misschien nieuw repertoire.. Het Vestival vindt plaats in De Oude Calixtus. Lees hier meer informatie.

Verrassende optredens in Dieren en Doesburg

Leden van het Koninklijk Doesborgh
Leden van het Koninklijk Doesborgh's Mannenkoor en het Dieren Mannenkoor

Onze voorjaarsconcerten op 21 mei en 22 mei 2022

Samen met het Koninklijk Doesborgh's Mannenkoor heeft het Dierens Mannenkoor voor de voorjaarsconcerten een mooi en verrassend programma ten gehore gebracht.

Onder leiding van de dirigenten Ronald Brons en Esther Pelgrom en met begeleiding van pianiste Ingrid de Vries klonken geïnspireerde nummers over leven, delen, samen, je gesteund weten .. Oude en jonge muziek. Van Fauré tot aan Ramses Schaffie!

Als bijzonder intermezzo was er een optreden door het duo Door Haar van pianiste Ingrid de Vries en fluitiste en zangeres Esther Pelgrom.

Het was fijn om weer voor een flink publiek op te kunnen treden en de koren zijn dankbaar voor de enthousiaste reacties!

Enthousiasme onder koorleden en -leiding tijdens de pauze.